Onze Referenties

Uw interieur inrichten, het uniek maken, op een elegante manier en volgens uw stijl. Verfijnd en elegant, zonder overdaad.

Onze Spirit

Maatwerk is onze expertise. We passen ons aan de meest diverse ruimtes aan geven ze elk een persoonlijke toets. Flexibiliteit is ons motto. Voor een optimaal resultaat werken we enkel met de beste textielleveranciers. Onze service omvat een totaaloplossing, van maatopname over productie tot plaatsing. Kwaliteit en respect voor deadlines staan bij ons centraal.

"Votre univers est métamorphosé en un lieu de vie gracieux et harmonieux.."

Sandrine HeregotsTissus du Sablon

Onze Geschiedenis

Les Tissus du Sablon levert al sinds 1994 kleine, middelgrote en grootschalige projecten op met kwaliteit, vaardigheid en een eigen stijl. Onze ervaring, maar ook de tijdsgeest is geëvolueerd. Het huis biedt nu meer merken aan dan voordien en verfijnde zijn competenties in elk aspect van de discipline.Kleuren en modes hebben voor Sandrine Heregots en haar medewerksters na al die jaren geen geheimen meer. Ze innoveren en passen trends aan zodat ze nooit achterhaald zijn.

In hartje Brussel

Bij Les Tissus du Sablon ben je aan het juiste adres. In onze winkel midden in de Brusselse antiquairswijk staat ambachtelijke savoir-faire ten dienste van traditie. We komen bij jou langs (in België, maar ook in het buitenland) en begeleiden je gedurende het hele project. Een regelmatige opvolging is de sleutel tot het succes van een afgewerkt project.