Suite aux mesures prises, Les Tissus du Sablon ont fermé leurs portes jusqu’à nouvel ordre.

Les dossiers en cours continueront à être travaillés en ligne et nous restons disponibles pour répondre à vos questions par téléphone ou mails. 

Vous pouvez nous contacter au 0475/91.69.91 (Sandrine Heregots) ou au 0485/51.23.03 (Catherine Thiriat). 

Prenez le temps de prendre soin de vous et des autres mais également pourquoi pas repenser à votre intérieur. 

Nous espérons pouvoir bientôt vous retrouver dans notre showroom. 

L’équipe des Tissus du Sablon

Onze winkel op de Zavel, in hartje Brussel, is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de inrichting en make-over van ruimtes met oog voor elegantie en verfijning. Antieke en hedendaagse overgordijnen, gordijnen, stores, sofa’s, armstoelen … Wij toveren jouw wereld om in een elegante en harmonieuze woonruimte.

Onze Missie

We richten je interieur in zodat het uniek, mooi en aangenaam is om in te wonen. We besteden de grootste zorg aan jouw stores, overgordijnen, kussens, bedspreien, zetels en zitbanken. We willen de artisanale savoir-faire van stoffering en bekleding van zetels in stand houden.

Meer weten

Wie zijn wij?

Een team gepassioneerd door traditie, textiel en interieurs. Sandrine Heregots reist heel de wereld af op zoek naar motieven en inspiratie. Internationale beurzen en culturele tentoonstellingen zijn onmisbare afspraken om materialen en kleuren stijlvol en harmonieus te combineren. Onze ontwerpsters zijn zowel uit klassieke milieus als uit de theaterwereld afkomstig en verrijken onze savoir-faire met een eclectische toets. In de ateliers werken alleen maar ervaren en gepassioneerde ambachtslieden. Handwerk en kennis van alle verschillende soorten materialen zijn de fundamenten van hun metier.

Contact


Gelieve dit veld leeg te laten.

Gelieve dit veld leeg te laten.